Verhuursite

TE HUUR: VRIJSTAAND, ZEER LUXE EN COMPLEET VAKANTIEHUIS


Vakantiehuis op bungalowpark Rabbit Hill in de bossen tussen Nunspeet en Epe

Het huis

De Kwikstaart is een vrijstaande bungalow op 1300 m2 eigen grond, met verschillende zitjes in de tuin en om het huis en een eigen stukje bos. Kortom, volop privacy. De woning is in 2008 volledig gerenoveerd en biedt plaats voor maximaal 4 personen. De indeling is als volgt: ruime huiskamer, badkamer met ligbad en inloopdouche, radio en lichtkoepel. 

Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbedden (160 x 200) en televisie. De bungalow is voorzien van vloerverwarming in alle vertrekken, waaronder in badkamer en keuken. De huiskamer heeft een lichtstraatje en ook in de slaapkamers zijn lichtkoepels aangebracht zodat zelfs op de donkerste winterdagen in het bos voldoende daglicht in huis aanwezig is. Verder zijn er een zithoek en een eethoek, radio/cassette/cd-speler, DVDspeler, videorecorder en 90 inch flatscreentelevisie, digitale televisieontvangst (HD) en gratis draadloos Internet. 

De keuken is van alle moderne gemakken voorzien: vaatwasser, combi-magnetron, koeldiepvriescombinatie, waterkoker, mixer, koffiezetapparaat, 4 gaskookpitten. In de volledig ingerichte keuken zijn zelfs een poffertjespan en frituurpan aanwezig. 

Op het terras staat een terrashaard en aan de rand van ons perceel een barbeque. Verder kunt u gebruik maken van de wasmachine/ droger in onze technische ruimte. In de bungalow zijn rookmelders aangebracht. Parkeren is mogelijk naast de bungalow.

Faciliteiten en omgeving

Het ruim opgezette park is voorzien van diverse sportattributen en speelveldjes (badminton, tafeltennis, volleybal, voetbal, speelkasteel en speeltreintje). In de nabije omgeving kan volop worden gewandeld of gefietst. Op fiets- en wandelafstand liggen naald- en loofbossen, heidevelden en zandverstuivingen. Er leeft in de nabije omgeving van het kleinschalige bungalowpark (35 bungalows) een grote populatie grof wild. Er zijn wilde zwijnen in overvloed en met een beetje geluk komt u een flink hert tegen. 

Op 15 minuten fietsen liggen de Renderklippen, een groot heuvelachtig heidegebied. Op een van de heidevelden bevindt zich een schaapskooi. De dorpen Elburg en Hattem en de Hanzestad Deventer (15 minuten) zijn de moeite waard net als een dagje fietsen langs de IJssel. 

Voor ander spannend vermaak gedurende het hele jaar liggen op 20 minuten rijden het avonturenpark Walibi World en Snowvillage, beiden in Biddinghuizen. Het Wellnesscentrum De Veluwse Bron ligt op 10 minuten  rijden. Neem voor een impressie een kijkje op www.veluwsebron.nl.
Het Welnesscentrum De Zwaluwhoeve ligt eveneens op 10 minuten rijden, richting Harderwijk.  

Werkwijze

Bij reservering sturen wij u een reserveringsbevestiging met het verzoek deze te ondertekenen. In afwachting van uw ondertekende reserveringsbevestiging houden we de bungalow voor u in optie. U ondertekent de reserveringsbevestiging en stuurt die aan ons op. Tegelijkertijd maakt u 10% van de huursom aan ons over. Zodra beide door ons zijn ontvangen, is de reservering compleet. Zes weken voor aanvang van de huurperiode wordt het restant van de huursom, toeristenbelasting en een borg van 300,00 betaald. Na afloop van de huurperiode stuurt u het evaluatieformulier en de eventuele breuklijst aan ons op. Zodra wij beide hebben ontvangen en er geen schade is geconstateerd, storten wij de borg terug.